Dic╚Ťionare ale limbii rom├óne

8 defini╚Ťii pentru feeder

F├ŹDER, fidere, s. n. 1. Linie de transmisie a semnalului de ├«nalt─â frecven╚Ť─â de la emi╚Ť─âtor la anten─â sau de la anten─â la receptor. 2. Element al re╚Ťelelor electrice de distribu╚Ťie constituit din una sau din mai multe linii aeriene sau din cabluri subterane. [Scris ╚Öi: feeder] ÔÇô Din engl., fr. feeder.
F├ŹDER, fidere, s. n. Linie electric─â f─âr─â deriva╚Ťie, care leag─â direct o central─â electric─â cu posturile de transformare sau posturile principale de transformare cu cele secundare sau de distribu╚Ťie. [Scris ╚Öi: feeder] ÔÇô Din engl., fr. feeder.
FÉEDER s. n. v. fider.
F├ŹDER, fidere, s. n. Linia electric─â dintre o central─â electric─â ╚Öi posturile de transformare sau dintre posturile principale de transformare ╚Öi cele secundare. ÔÇô Scris ╚Öi: (dup─â engleze╚Öte) feeder.
f├şder s. n., pl. f├şdere[1]
FEEDER s.n. v. fider.
F├ŹDER s.n. Linie electric─â care leag─â o central─â de transformare cu cele secundare. [Scris ╚Öi feeder. / < engl. feeder].
F├ŹDER ~e n. tehn. Linie electric─â care face leg─âtura direct─â ├«ntre o central─â electric─â ╚Öi posturile de transformare. /<engl., fr. feeder[1]

Feeder dex online | sinonim

Feeder definitie