Dicționare ale limbii române

9 definiții pentru trening

TRÉNING, treninguri, s. n. Costum de sport alcătuit dintr-o bluză și pantalon din tricot. [Scris și: training] – Din engl. training.
TRÉNING, treninguri, s. n. Îmbrăcăminte (sportivă) de flanelă, alcătuită din bluză și pantaloni din tricot. [Scris și: training] – Din engl. training.
TRÉNING, treninguri, s. n. Îmbrăcăminte (sportivă) formată din pantaloni de flanelă strînși (cu elastic) la glezne și din bluză din același material.
tréning (îmbrăcăminte sportivă) s. n., pl. tréninguri
tréning s. n., pl. tréninguri
TRÉNING s.n. (Anglicism) 1. Antrenament, pregătire; instrucție. 2. Îmbrăcăminte (sportivă) de flanelă, constând din bluză și pantaloni strânși la glezne, purtată mai ales la antrenament, instrucție etc. [< engl. training].
TRÉNING s. n. îmbrăcăminte sportivă din bluză și pantaloni de tricot strânși la glezne. (< engl. training)
TRÉNING ~uri n. 1) Costum sportiv de flanelă sau de tricot, constând din bluză și din pantaloni, purtat, mai ales, la antrenamente sportive. 2) Metodă de relaxare prin autosugestie. /<engl. training
pantalón-tréning s. m. (vest.) Pantaloni lungi folosiți la sport ◊ „Unitățile comerciale primesc în cursul trimestrului IV cu 15 la sută mai multe treninguri, o cantitate dublă de pantaloni-trening.I.B. 6 XI 65 p. 1 (din pantalon [de] trening)

Trening dex online | sinonim

Trening definitie

Intrare: trening
trening substantiv neutru