Dic╚Ťionare ale limbii rom├óne

7 defini╚Ťii pentru telerecording

TELEREC├ôRDING s. n. Aparat folosit pentru ├«nregistrarea ╚Öi redarea imaginilor, utiliz├ónd ├«nregistrarea pe film a imaginilor de pe ecranul unui monitor2 (2) de televizor. ÔŚŐ Pelicul─â pe care s-a f─âcut aceast─â ├«nregistrare. ÔÇô Din engl. telerecording.
TELEREC├ôRDING s. n. Aparat folosit pentru ├«nregistrarea ╚Öi redarea imaginilor, utiliz├ónd ├«nregistrarea pe film a imaginilor de pe ecranul unui monitor2 (2) de televizor. ÔÖŽ Pelicul─â pe care s-a f─âcut aceast─â ├«nregistrare. ÔÇô Din engl. telerecording.
telerec├│rding s. n.
telerec├│rding s. n.
TELEREC├ôRDING s.n. ├Änregistrare pe pelicul─â cinematografic─â a emisiunilor de televiziune prin filmarea direct─â a ecranului cu ajutorul unui aparat special sau prin realizarea baleiajului electronic direct pe suprafa╚Ťa unei pelicule sensibile la radia╚Ťii. ÔÖŽ Aparat folosit ├«n acest scop. ÔÖŽ Pelicul─â pe care s-a f─âcut o asemenea ├«nregistrare. [< engl. telerecording].
TELEREC├ôRDING s. n. ├«nregistrare pe pelicul─â cinematografic─â a emisiunilor de televiziune prin filmarea direct─â a ecranului cu ajutorul unui aparat special sau prin realizarea baleiajului electronic direct pe suprafa╚Ťa unei pelicule sensibile la radia╚Ťii; aparatul folosit. (< engl. telerecording)
TELEREC├ôRDING n. 1) Opera╚Ťie de ├«nregistrare pe pelicul─â cinematografic─â a emisiunilor televizate prin filmarea direct─â a ecranului. 2) Instala╚Ťie cu ajutorul c─âreia se realizeaz─â asemenea ├«nregistr─âri. 3) Pelicul─â pe care s-a f─âcut o asemenea ├«nregistrare. /<engl. telerecording

Telerecording dex online | sinonim

Telerecording definitie

Intrare: telerecording
telerecording substantiv neutru