Dic╚Ťionare ale limbii rom├óne

8 defini╚Ťii pentru selfactor

SELFACT├ôR, selfactoare, s. n. (Text.) Ma╚Öin─â cu func╚Ťionare intermitent─â, folosit─â la toarcerea firelor de l├ón─â, de bumbac, de fibre sintetice, de vigonie sau de amestec din aceste fibre. ÔÇô Din germ. Selfaktor, engl. selfactor.
SELFACT├ôR, selfactoare, s. n. (Text.) Ma╚Öin─â cu func╚Ťionare intermitent─â, folosit─â la toarcerea firelor de l├ón─â, de bumbac, de fibre chimice, de vigonie sau de amestec din aceste fibre. ÔÇô Din germ. Selfaktor, engl. selfactor.
SELFACT├ôR, selfactoare, s. n. Ma╚Öin─â ├«ntr-o fabric─â de textile la care benzile de fibre textile primesc ├«ntinderea ╚Öi r─âsucirea necesar─â, iar firul rezultat se deap─ân─â pe ╚Ťevi.
!selfactór (sel-fac-/self-ac-) s. n., pl. selfactoáre
selfactór s. n. (sil. mf. self-), pl. selfactoáre
SELFACT├ôR s.n. Ma╚Öin─â folosit─â ├«n filatura de l├ón─â, la care filarea semitortului alterneaz─â cu ├«nf─â╚Öurarea firului pe ╚Ťevi. [< germ. Selfaktor, engl., fr. selfacteur].
SELFACT├ôR s. n. ma╚Öin─â ├«n filatura de l├ón─â, la care filarea semitortului alterneaz─â cu ├«nf─â╚Öurarea firului pe ╚Ťevi. (< germ. Selfaktor, engl. selfactor)
SELFACT├ôR ~o├íre n. (├«n industria textil─â) Ma╚Öin─â pentru filarea ╚Öi ├«nf─â╚Öurarea firului pe ╚Ťevi. /<germ. Selfaktor, engl. selfactor

Selfactor dex online | sinonim

Selfactor definitie

Intrare: selfactor
selfactor substantiv neutru
  • silabisire: self-