Dic╚Ťionare ale limbii rom├óne

9 defini╚Ťii pentru risling

RIESLING, (2) rieslinguri, s. n. 1. Soi de vi╚Ť─â-de-vie originar din Germania, cu ciorchini cilindrici cu boabe dese, de culoare galben─â-verzuie cu mici puncte negre, cu pieli╚Ťa groas─â. 2. Vin ob╚Ťinut din astfel de struguri. [Pron.: r├şsling. ÔÇô Scris ╚Öi: risling] ÔÇô Din germ. Riesling, fr. riesling.
R├ŹSLING s. n. Varietate de struguri cu boabele dese, de culoarea galben─â-verzuie cu mici puncte negre, cu pieli╚Ťa groas─â; p. ext. vin din astfel de struguri. [Scris ╚Öi: riesling] ÔÇô Din germ. Riesling, fr. riesling.
R├ŹSLING s. n. Varietate de vi╚Ť─â de vie ai c─ârei struguri au boabele ├«ndesate, de culoare galben-verzuie ╚Öt cu mici puncte negre; p. ext. vin scos din strugurii acestei variet─â╚Ťi de vie.
r├şsling s. n.[1]
RISLING DE BAN├üT s. (BOT.) (pop.) crea╚Ť─â.
R├ŹSLING s.n. Varietate de struguri cu boabele dese, galbene-verzui cu mici puncte negre; (p. ext.) vin ob╚Ťinut din astfel de struguri. [Scris ╚Öi riesling. / < fr. riesling].
R├ŹSLING s. n. varietate de struguri cu boabele dese, galbene-verzui, cu mici puncte negre. ÔŚŐ vin ob╚Ťinut din ace╚Öti struguri. (< germ. Riesling)
R├ŹSLING n. 1) Varietate de vi╚Ť─â de vie, av├ónd strugurii cu boabe mici, rotunde, de culoare galben─â-verzuie. 2) Struguri din aceast─â varietate. 3) Vin alb produs din acest soi de struguri. /<germ. Riesling, fr. riesling[1]
RISLING DE BANAT s. (BOT.) (pop.) crea╚Ť─â.

Risling dex online | sinonim

Risling definitie

Intrare: risling
risling substantiv neutru