Dic╚Ťionare ale limbii rom├óne

10 defini╚Ťii pentru razant

RAZ├üNT, -─é, razan╚Ťi, -te, adj. Care trece cu repeziciune la mic─â distan╚Ť─â de o suprafa╚Ť─â, aproape ating├ónd-o. ÔÇô Din fr. rasant.
RAZ├üNT, -─é, razan╚Ťi, -te, adj. Care trece cu repeziciune la mic─â distan╚Ť─â de o suprafa╚Ť─â, aproape ating├ónd-o. ÔÇô Din fr. rasant.
RAZ├üNT, -─é, razan╚Ťi, -te, adj. Care trece cu repeziciune ├«n nemijlocit─â apropiere de suprafa╚Ťa p─âm├«ntului (sau a unui obiect de pe p─âm├«nt) aproape ating├«nd-o. Tir razant. ÔÖŽ (Substantivat) Lovitur─â la jocul de tenis, ├«n care mingea trece c├«t mai aproape de partea superioar─â a plasei.
raz├ínt adj. m., pl. raz├ín╚Ťi; f. raz├ínt─â, pl. raz├ínte
raz├ínt adj. m., pl. raz├ín╚Ťi; f. sg. raz├ínt─â, pl. raz├ínte
RAZ├üNT adv. ras, tangen╚Ťial. (Zboar─â ~ cu p─âm├óntul.)
RAZ├üNT, -─é adj. Care rade, care trece cu repeziciune pe l├óng─â ceva, ating├óndu-l. ÔÖŽ (s.f.) Lovitur─â de tenis dat─â astfel ├«nc├ót mingea trece aproape de partea superioar─â a plasei. [< fr. rasant].
RAZ├üNT, -─é adj. care trece cu repeziciune pe l├óng─â ceva, aproape ating├óndu-l. ÔŚŐ (s. f.) lovitur─â la tenis dat─â astfel ├«nc├ót mingea trece aproape de partea superioar─â a plasei. (< fr. rasant)
RAZ├üNT ~t─â (~╚Ťi, ~te) ╚Öi adverbial Care trece, cu vitez─â, pe l├óng─â suprafe╚Ťe sau obiecte, ating├óndu-le tangen╚Ťial. Zboar─â ~ cu p─âm├óntul. /<fr. rasant
RAZANT adv. ras, tangen╚Ťial. (Zboar─â ~ cu p─âm├«ntul.)

Razant dex online | sinonim

Razant definitie

Intrare: razant
razant adjectiv