Dic╚Ťionare ale limbii rom├óne

5 defini╚Ťii pentru rating

RATING, ratinguri, s. n. 1. Estimare a num─ârului de telespectatori care urm─âresc programele TV. 2. (Fin.; ├«n sintagma Rating de credit = evaluare formal─â a creditului acordat unei persoane fizice sau ├«ntreprinderi, ├«n ce prive╚Öte ├«ndeplinirea obliga╚Ťiilor de plat─â a serviciului datoriei ╚Öi a capacit─â╚Ťii viitoare de rambursare a creditului. [Pr.: r├ę─şting] ÔÇô Din engl. rating.
rating (angl.) [pron. r├ę─şting] s. n., pl. ratinguri
RÁTING s. v. apreciere.
RATING [R├ëTING] s. n. 1. indicele clasamentelor b─âncilor ├«n func╚Ťie de creditul care li se poate acorda. ÔÖŽ ratingul riscului de ╚Ťar─â = indice prin care se estimeaz─â capacitatea ╚Öi dorin╚Ťa unei ╚Ť─âri de a face disponibil─â valuta necesar─â serviciului datoriei externe. 2. evaluare, apreciere. 3. rating service = agen╚Ťie care stabile╚Öte gradul de popularitate a unui produs sau a unei firme (< engl., fr. rating)
RATING [r├ęiti┼ő] (cuv. engl. ÔÇ×evaluareÔÇŁ) s. n. 1. Estimarea num─ârului de telespectatori care urm─âresc programele TV. 2. (FIN.) R. de credit = evaluarea formal─â a creditului acordat unei persoane fizice sau ├«ntreprinderi, ├«n ce prive╚Öte ├«ndeplinirea obliga╚Ťiilor de plat─â a serviciului datoriei ╚Öi a capacit─â╚Ťii viitoare de rambursare a creditului. R. de credit este evaluat de b─ânci ╚Öi de agen╚Ťii r. de specializate.

Rating dex online | sinonim

Rating definitie

Intrare: rating
rating substantiv neutru
  • pronun╚Ťie: r├ęting