Dic╚Ťionare ale limbii rom├óne

8 defini╚Ťii pentru leucocitoz─â

LEUCOCIT├ôZ─é, leucocitoze, s. f. Cre╚Ötere patologic─â a num─ârului de globule albe din s├ónge (├«n procesul de ap─ârare a organismului ├«mpotriva bolilor infec╚Ťioase). [Pr.: le-u-] ÔÇô Din fr. leucocytose.
LEUCOCIT├ôZ─é, leucocitoze, s. f. Cre╚Ötere patologic─â a num─ârului de globule albe din s├ónge (├«n procesul de ap─ârare a organismului contra bolilor infec╚Ťioase). [Pr.: le-u-] ÔÇô Din fr. leucocytose.
LEUCOCIT├ôZ─é s. f. Cre╚Öterea num─ârului de globule albe din s├«nge ├«n procesul de ap─ârare a organismului contra bolilor infec╚Ťioase ╚Öi a proceselor inflamatorii.
leucocit├│z─â (le-u-) s. f., g.-d. art. leucocit├│zei; pl. leucocit├│ze
leucocit├│z─â s. f. (sil. le-u-), g.-d. art. leucocit├│zei; pl. leucocit├│ze
LEUCOCIT├ôZ─é s.f. Cre╚Ötere a num─ârului de leucocite ├«n s├ónge ├«n procesul de ap─ârare a organismului ├«mpotriva infec╚Ťiilor. [< fr. leucocytose].
LEUCOCIT├ôZ─é s. f. cre╚Ötere a num─ârului de leucocite ├«n s├ónge ├«n procesul de ap─ârare a organismului ├«mpotriva infec╚Ťiilor. (< fr. leucocytose)
LEUCOCIT├ôZ─é f. Cre╚Ötere a num─ârului de leucocite din s├ónge ├«n timpul reac╚Ťiei organismului contra infec╚Ťiilor. [G.-D. leucocitozei] /<fr. leucocytose

Leucocitoz─â dex online | sinonim

Leucocitoz─â definitie

Intrare: leucocitoz─â
leucocitoz─â substantiv feminin
  • silabisire: le-u-