Dic╚Ťionare ale limbii rom├óne

7 defini╚Ťii pentru kalipatron

KALIPATR├ôN, kalipatroane, s. n. Cutie de tabl─â umplut─â cu hidroxid de potasiu ╚Öi ├«ncorporat─â ├«n masca de protec╚Ťie, care serve╚Öte le regenerarea aerului (prin re╚Ťinerea dioxidului de carbon ╚Öi a apei) ╚Öi care este folosit─â ├«n mine. ÔÇô Din germ. Kalipatron.
KALIPATR├ôN, kalipatroane, s. n. Cutie de tabl─â umplut─â cu hidroxid de potasiu ╚Öi ├«ncorporat─â ├«n masca de protec╚Ťie, care serve╚Öte la regenerarea aerului (prin re╚Ťinerea bioxidului de carbon ╚Öi a apei) ╚Öi care este folosit─â ├«n mine. [Sil. -tron] ÔÇô Din germ. Kalipatron.
kalipatrón (-pa-tron) s. n., pl. kalipatroáne
kalipatrón s. n. (sil. -tron), pl. kalipatroáne
KALIPATR├ôN s.n. Cutie de tabl─â umplut─â cu hidroxid de potasiu, care, ├«ncorporat─â ├«n masca de protec╚Ťie, serve╚Öte la regenerarea aerului din mine. [< germ. Kalipatron].
KALIPATR├ôN s. n. cutie de tabl─â umplut─â cu hidroxid de potasiu, care, ├«ncorporat─â ├«n masca de protec╚Ťie, serve╚Öte la regenerarea aerului din mine. (< germ. Kalipatron)
KALIPATR├ôN n. Cutie de tabl─â umplut─â cu hidroxid de potasiu, care, ├«ncorporat─â ├«n masca de protec╚Ťie, serve╚Öte la regenerarea aerului din mine. /< germ. Kalipatron

Kalipatron dex online | sinonim

Kalipatron definitie

Intrare: kalipatron
kalipatron substantiv neutru
  • silabisire: -pa-tron