Dicționare ale limbii române

7 definiții pentru kalipatron

KALIPATRÓN, kalipatroane, s. n. Cutie de tablă umplută cu hidroxid de potasiu și încorporată în masca de protecție, care servește le regenerarea aerului (prin reținerea dioxidului de carbon și a apei) și care este folosită în mine. – Din germ. Kalipatron.
KALIPATRÓN, kalipatroane, s. n. Cutie de tablă umplută cu hidroxid de potasiu și încorporată în masca de protecție, care servește la regenerarea aerului (prin reținerea bioxidului de carbon și a apei) și care este folosită în mine. [Sil. -tron] – Din germ. Kalipatron.
kalipatrón (-pa-tron) s. n., pl. kalipatroáne
kalipatrón s. n. (sil. -tron), pl. kalipatroáne
KALIPATRÓN s.n. Cutie de tablă umplută cu hidroxid de potasiu, care, încorporată în masca de protecție, servește la regenerarea aerului din mine. [< germ. Kalipatron].
KALIPATRÓN s. n. cutie de tablă umplută cu hidroxid de potasiu, care, încorporată în masca de protecție, servește la regenerarea aerului din mine. (< germ. Kalipatron)
KALIPATRÓN n. Cutie de tablă umplută cu hidroxid de potasiu, care, încorporată în masca de protecție, servește la regenerarea aerului din mine. /< germ. Kalipatron

kalipatron definitie

kalipatron dex

Intrare: kalipatron
kalipatron substantiv neutru
  • silabisire: -pa-tron