Dic╚Ťionare ale limbii rom├óne

6 defini╚Ťii pentru interlock

INTERL├ôCK s. n. 1. Ma╚Öin─â de tricotat cu dou─â r├ónduri de ace pe un singur cilindru. ÔÖŽ Tricot inde╚Öirabil. 2. (Cin.) Sistem de ├«nregistrare sincron─â a imaginii ╚Öi sunetului aferent. ÔÇô Din engl., fr. interlock.
INTERL├ôCK s. n. 1. Ma╚Öin─â de tricotat cu dou─â r├ónduri de ace pe un singur cilindru. ÔÖŽ Tricot inde╚Öirabil. 2. (Cin.) Sistem de ├«nregistrare sincron─â a imaginii ╚Öi sunetului aferent prin antrenarea cu aceea╚Öi vitez─â la ├«nregistrare ╚Öi redare a peliculei de imagine ╚Öi a benzii magnetice audio. ÔÇô Din engl., fr. interlock.
interl├│ck s. n.
INTERLÓCK s.n. 1. Mașină de tricotat cu două rânduri de ace pe un singur cilindru. 2. Sistem de legătură sincronă între aparatul de cinematografiat și dispozitivul de înregistrat sunetele pe film. [< fr., engl. interlock, cf. germ. Interlock].
INTERL├ôCK s. n. 1. ma╚Öin─â de tricotat cu dou─â r├ónduri de ace pe un singur cilindru. ÔŚŐ tricot de╚Öirabil. 2. sistem de leg─âtur─â sincron─â ├«ntre aparatul de cinematografiat ╚Öi dispozitivul de ├«nregistrat sunetele pe film. (< engl., fr. interlock)
INTERLÓCK n. 1) Mașină de tricotat cu două rânduri de ace pe un singur cilindru. 2) Țesătură realizată cu o asemenea mașină. /<fr., engl. interlock

Interlock dex online | sinonim

Interlock definitie

Intrare: interlock
interlock substantiv neutru