Dic╚Ťionare ale limbii rom├óne

9 defini╚Ťii pentru huliganism

HULIGAN├ŹSM, (2) huliganisme, s. n. 1. Tulburare a ordinii ╚Öi moralei publice prin manifest─âri care arat─â lips─â de cuviin╚Ť─â sau de respect fa╚Ť─â de regulile de convie╚Ťuire social─â. 2. Fapt─â huliganic─â. ÔÇô Huligan + suf. -ism.
HULIGAN├ŹSM s. n. Tulburare a ordinii ╚Öi moralei publice prin manifest─âri care arat─â lips─â de cuviin╚Ť─â sau de respect fa╚Ť─â de regulile de convie╚Ťuire social─â. ÔÇô Huligan + suf. -ism.
HULIGAN├ŹSM s. n. Purtare sau atitudine brutal─â care tr─âdeaz─â lips─â de respect fa╚Ť─â de societate ╚Öi fa╚Ť─â de demnitatea omului, prin c─âlcarea tuturor regulilor de conduit─â, prin acte de agresiune, devast─âri etc.
huligan├şsm s. n., (fapte) pl. huligan├şsme
huligan├şsm s. n., (fapte) pl. huligan├şsme
HULIGAN├ŹSM s.n. Purtare sau atitudine brutal─â, care se manifest─â prin ├«nc─âlcarea ├«n mod grosolan a drepturilor ╚Öi a libert─â╚Ťilor celorlal╚Ťi cet─â╚Ťeni, prin acte de agresiune, devast─âri etc. [< huligan + -ism].
HULIGAN├ŹSM s. n. purtare, atitudine brutal─â, care denot─â lips─â de cuviin╚Ť─â, de respect fa╚Ť─â de regulile de convie╚Ťuire social─â. (< huligan + -ism)
HULIGAN├ŹSM m. Manifestare de huligan. /huligan + suf. ~ism
*huligan├şzm n. Purtare de huligan.

Huliganism dex online | sinonim

Huliganism definitie

Intrare: huliganism
huliganism substantiv neutru