Dic╚Ťionare ale limbii rom├óne

8 defini╚Ťii pentru hidroacustic─â

HIDROAC├ÜSTIC, -─é, hidroacustici, -ce, s. f., adj. 1. S. f. Ramur─â a acusticii care se ocup─â cu producerea ╚Öi propagarea sunetelor ├«n ap─â. 2. Adj. Referitor la hidroacustic─â. [Pr.: -dro-a-] ÔÇô Din fr. hydroacoustique.
HIDROAC├ÜSTIC, -─é, hidroacustici, -ce, s. f., adj. 1. S. f. Ramur─â a acusticii care se ocup─â de producerea ╚Öi propagarea sunetelor ├«n ap─â. 2. Adj. De hidroacustic─â. [Pr.: -dro-a-] ÔÇô Din fr. hydroacoustique.
hidroac├║stic adj. m. (sil. -dro-a-), pl. hidroac├║stici; f. sg. hidroac├║stic─â, pl. hidroac├║stice
hidroac├║stic─â s. f. (sil. -dro-a-), g.-d. art. hidroac├║sticii
HIDROACÚSTICĂ s.f. Ramură a acusticii care se ocupă cu producerea și propagarea sunetelor în apă. [Pron. -dro-a-. / < fr. hydroacoustique].
HIDROACÚSTIC, -Ă I. adj. referitor la hidroacustică. II. s. f. ramură a acusticii care studiază producerea și propagarea sunetelor în apă. (< fr. hydroacoustique)
HIDROACÚSTICĂ f. Ramură a acusticii care se ocupă cu studiul producerii și propagării undelor sonore în mediul acvatic. /<fr. hydroacoustique
hidroacústic, -ă adj. 1975 (acust.) Privitor la propagarea sunetelor în apă v. ecosondă (cf. engl. hydroacustics; DEX-S)

Hidroacustic─â dex online | sinonim

Hidroacustic─â definitie

Intrare: hidroacustic
hidroacustic adjectiv
  • silabisire: -dro-a-
Intrare: hidroacustic─â
hidroacustic─â substantiv feminin
  • silabisire: -dro-a-