Dic╚Ťionare ale limbii rom├óne

8 defini╚Ťii pentru fotomontaj

FOTOMONT├üJ, fotomontaje, s. n. 1. Ansamblu de fotografii ╚Öi de fragmente de fotografii reunite cu scopul de a ob╚Ťine un nou cli╚Öeu fotografic. 2. Montaj de fotografii cu tematic─â unitar─â, expuse pe unul sau mai multe panouri. ÔÇô Din fr. photomontage.
FOTOMONT├üJ, fotomontaje, s. n. 1. Ansamblu de fotografii ╚Öi de fragmente de fotografii reunite cu scopul de a ob╚Ťine un nou cli╚Öeu fotografic. 2. Mijloc de agita╚Ťie vizual─â care const─â dintr-o serie de fotografii ╚Öi de ilustra╚Ťii aranjate pe un panou, spre a ilustra un subiect sau o problem─â. ÔÇô Din fr. photomontage.
FOTOMONT├üJ, fotomontaje, s. n. Ansamblu de fotografii ╚Öi ilustra╚Ťii aranjate pe un panou, spre a ilustra un subiect sau o problem─â. S-au confec╚Ťionat lozinci ╚Öi fotomontaje cu aspecte de la ├«nt├«lnirile sportive din ╚Ťara noastr─â ╚Öi din U.R.S.S. SC├ÄNTEIA, 1954, nr. 2867.
fotomontáj s. n., pl. fotomontáje
fotomontáj s. n., pl. fotomontáje
FOTOMONT├üJ s.n. 1. Mijloc de agita╚Ťie vizual─â const├ónd dintr-o serie de fotografii pe un panou ╚Öi ilustr├ónd un subiect, o problem─â etc. 2. Asamblarea mai multor fotografii sau fragmente de fotografii pentru a ob╚Ťine un cli╚Öeu fotografic. [< rus. fotomontaj, fr. photomontage].
FOTOMONT├üJ s. n. 1. mijloc de agita╚Ťie vizual─â const├ónd dintr-o serie de fotografii pe un panou ╚Öi ilustr├ónd o anumit─â tem─â. 2. asamblare a mai multor fotografii pentru a ob╚Ťine un cli╚Öeu fotografic. (< rus. fotomontaj, fr. photomontage)
FOTOMONTÁJ ~e n. Grup tematic de fotografii, aranjat spre vizionare. /<fr. photomontage, rus. fotomontaj

Fotomontaj dex online | sinonim

Fotomontaj definitie

Intrare: fotomontaj
fotomontaj substantiv neutru