Dic╚Ťionare ale limbii rom├óne

9 defini╚Ťii pentru decolteu

decolt├ęu sn [At: DEX / V: (├«nv) ~e├í sf / Pl: ~uri ╚Öi ~├ęe / E: fr d├ęcollet├ę] 1 R─âscroial─â de diferite forme ├«n jurul g├ótului la o bluz─â, rochie etc. 2 Parte a corpului care r─âm├óne descoperit─â din decolteu (1).
DECOLT├ëU, decolteuri, s. n. Partea r─âscroit─â ├«n jurul g├ótului, la o rochie, la o bluz─â etc. ÔÖŽ Parte a g├ótului ╚Öi a umerilor la femei care r─âm├óne descoperit─â prin decolteu. ÔÇô Din fr. d├ęcollet├ę.
DECOLT├ëU, decolteuri, s. n. R─âscroial─â de diferite forme f─âcut─â ├«n jurul g├ótului, la o rochie, la o bluz─â etc. ÔÖŽ Parte a corpului care apare descoperit─â din r─âscroiala de la g├ót a unei haine femeie╚Öti. ÔÇô Din fr. d├ęcollet├ę.
DECOLT├ëU, decolteuri, s. n. Partea decoltat─â a unei haine femeie╚Öti. ÔÖŽ Parte a corpului care apare datorit─â r─âscroielii decoltate a unei haine femeie╚Öti.
decolt├ęu s. n., art. decolt├ęul; pl. decolt├ęuri
decolt├ęu s. n., art. decolt├ęul; pl. decolt├ęuri
DECOLT├ëU s.n. Partea decoltat─â a unei haine femeie╚Öti. ÔÖŽ Parte a corpului care apare din r─âscroiala de la g├ót a unei haine femeie╚Öti. [Pl. -uri. / < fr. d├ęcollet├ę].
DECOLT├ëU s. n. partea r─âscroit─â ├«n jurul g├ótului a unei haine femeie╚Öti. ÔŚŐ partea descoperit─â a g├ótului ╚Öi a umerilor la femei. (< fr. d├ęcollet├ę)
DECOLT├ëU ~ri n. 1) R─âscroial─â ad├óncit─â ├«n jurul g├ótului (la o hain─â femeiasc─â). 2) Parte a corpului care r─âm├óne descoperit─â datorit─â r─âscroielii ad├óncite din jurul g├ótului la o hain─â. /<fr. d├ęcollet├ę

Decolteu dex online | sinonim

Decolteu definitie

Intrare: decolteu
decolteu substantiv neutru