Dic╚Ťionare ale limbii rom├óne

7 defini╚Ťii pentru basic-english

basic-english sm [At: DEX2 / P: b├ęizic-├şnglis / A: net / E: eg basic-english] Form─â simplificat─â a limbii engleze, av├ónd la baz─â circa 850 de cuvinte ╚Öi un minimum de reguli gramaticale, creat─â cu scopul de a servi ca limb─â interna╚Ťional─â.
BASIC-ENGLISH s. n. Form─â simplificat─â a limbii engleze, av├ónd la baz─â circa 850 de cuvinte ╚Öi un minimum de reguli gramaticale, creat─â cu scopul de a servi ca limb─â interna╚Ťional─â. [Pr.: b├ęisic-ingli╚Ö] ÔÇô Cuv. engl.
BASIC-ENGLISH s. m. Form─â simplificat─â a limbii engleze, av├ónd la baz─â circa 850 de cuvinte ╚Öi un minimum de reguli gramaticale, creat─â cu scopul de a servi ca limb─â interna╚Ťional─â. [Pr.: b├ęizic-├şngli╚Ö] ÔÇô Cuv. engl.
Basic-English (angl.) [pron. b├ę─ęsic-├şngli╚Ö] s. n.
BASIC-ENGLISH s.f. Form─â simplificat─â a limbii engleze, cu un minimum de cuvinte ╚Öi forme gramaticale. [Pron. b├ęsic-ingli╚Ö. / < engl. basic-english].
BASIC-ENGLISH B├ëIZIC-INGLI╚ś/ s. f. form─â simplificat─â a limbii engleze, cu un minimum de cuvinte ╚Öi forme gramaticale. (< engl. basic-english)
BASIC-ENGLISH s. f. (< engl. basic-english ÔÇ×engleza de baz─âÔÇŁ): limb─â artificial─â ob╚Ťinut─â ├«ntre 1926-1930, prin simplificarea limbii engleze, de c─âtre filozoful englez R. Ogden. ├«n colaborare cu I. A. Richards. Dispunea de 850 de cuvinte ╚Öi de o gramatic─â foarte redus─â (cu un minim de reguli). S-a limitat la un cerc foarte restr├óns de vorbitori, azi nemaifiind folosit─â.

Basic-english dex online | sinonim

Basic-english definitie

Intrare: basic-english
basic-english substantiv neutru (numai) singular
  • pronun╚Ťie: b├ęizic-├şngli╚Ö