Dic╚Ťionare ale limbii rom├óne

7 defini╚Ťii pentru baseball

base-ball sn [At: DEX2 / P: beiz-bol / Pl: ? / E: anm] Joc sportiv nord-american, practicat între două echipe de câte nouă jucători cu o minge asemănătoare celei de oină, care se lansează cu un bătător spre terenul echipei adverse, de unde poate fi trimisă înapoi tot prin lovire cu bătătorul.
BASEBALL s. n. Joc sportiv na╚Ťional nord-american, asem─ân─âtor cu oina. [Pr.: b├ę─şsbol] ÔÇô Din engl. basse-ball.
BASE-BALL s. n. Joc sportiv nord-american, practicat ├«ntre dou─â echipe de c├óte nou─â juc─âtori cu o minge ca cea de oin─â, care se lanseaz─â cu un b─ât─âtor spre terenul echipei adverse, de unde poate fi trimis─â ├«napoi tot prin lovire cu b─ât─âtorul. [Pr.: b├ęiz-bol] ÔÇô Cuv. engl.
baseball (angl.) [pron. be─ęsbol] s. n., art. baseballul
BASE-BALL s.n. Joc na╚Ťional cu mingea din America de Nord, care se practic─â ├«ntre dou─â echipe a c├óte nou─â juc─âtori pe un teren cu patru platforme de cauciuc alb la col╚Ťuri, ├«n care juc─âtorii sunt feri╚Ťi de lovituri. [Pron. b├ęisbol ╚Öi b├ęisbal. / < engl. base-ball].
BASE-BALL BÉIZ-BOL/ s. n. joc sportiv (la americani) între două echipe a câte 9 jucători, asemănător cu oina. (< engl. base-ball)
BASE-BALL [pr.: b├ęizbol] n. Joc sportiv nord-american, practicat ├«ntre dou─â echipe de c├óte nou─â persoane (juc─âtori), foarte asem─ân─âtor cu oina. /Cuv. engl.

Baseball dex online | sinonim

Baseball definitie