Dic╚Ťionare ale limbii rom├óne

9 defini╚Ťii pentru bancaiz─ân

báncaizăn sn [At: CADE / Pl: ~e / E: ger Bankeisen] 1 Unealtă de fier de la bancul2 (2) tâmplarului, care servește ca opritor al scândurilor date la rindea. 2 Scoabă de fier cu care se fixează în perete un dulap, o bibliotecă etc.
B├üNCAIZ─éN, bancaiz─âne, s. n. 1. Scoab─â de fier cu care se fixeaz─â ├«n perete un dulap, o bibliotec─â etc. 2. Unealt─â de fier la bancul1 t├ómplarului, care serve╚Öte ca opritor al sc├óndurilor date la rindea. ÔÇô Din germ. Bankeisen.
B├üNCAIZ─éN, bancaiz─âne, s. n. 1. Scoab─â de fier care fixeaz─â ├«n perete un dulap, o bibliotec─â etc. 2. Unealt─â de fier de la bancul1 t├ómplarului, care serve╚Öte ca opritor al sc├óndurilor date la rindea. ÔÇô Din germ. Bankeisen.
BÁNCAIZĂN, bancaizăne, s. n. 1. Bucată de fier la bancul2 (2) tîmplarului. 2. Piesă de fier cu care se fixează în perete un dulap, o bibliotecă etc.
B├üNCAIZ─éN, bancaiz─âne, s. n. 1. Bucat─â de fier la bancul2 (2) t├ómplarului. 2. Pies─â de fier cu care se fixeaz─â ├«n perete un dulap, o bibliotec─â etc. ÔÇô Germ. Bankeisen.
báncaizăn (-cai-) s. n., pl. báncaizăne
báncaizăn s. n. (sil. -ai-; mf. banc-), pl. báncaizăne
BÁNCAIZĂN s.n. 1. Bucată de fier fixată la bancul tâmplarului. 2. Piesă de fier cu care se fixează în perete un dulap, o bibliotecă etc. [Pron. ban-cai-, pl. -ne. / < germ. Bankeisen].
BÁNCAIZĂN s. n. 1. bucată de fier la bancul tâmplarului. 2. piesă de fier cu care se fixează în perete un dulap, o bibliotecă. (< germ. Bankeisen)

Bancaiz─ân dex online | sinonim

Bancaiz─ân definitie

Intrare: bancaiz─ân
bancaiz─ân substantiv neutru
  • silabisire: -cai-; mf. banc-