Dic╚Ťionare ale limbii rom├óne

9 defini╚Ťii pentru badminton

badmintón sn [At: DN3 / P: bedminton / Pl: ~uri / E: eg badminton] 1-2 (Partidă de) joc sportiv, originar din China și Japonia, asemănător cu tenisul, practicat cu o minge mică prevăzută cu pene sau un fel de aripioară de plastic, aruncată cu racheta.
BADMINTON s. n. Joc sportiv asem─ân─âtor cu tenisul, ├«n care mingea cu pene nu trebuie s─â ating─â solul. [Pr.: b├ędminton] ÔÇô Din engl., fr. badminton.
B├üDMINTON s. n. Joc sportiv asem─ân─âtor cu tenisul, practicat cu o minge de plut─â prev─âzut─â cu pene, care se arunc─â cu racheta. ÔÇô Din engl., fr. badminton.
badminton (angl.) [pron. b├ędminton] s. n.
badminton s. n. [pron. engl. b├ędminton]
B├üDMINTON s.n. Joc sportiv, originar din China ╚Öi Japonia, asem─ân─âtor cu tenisul, practicat cu o minge mic─â prev─âzut─â cu pene sau un fel de aripioar─â de plastic, care se arunc─â cu racheta. [Pron. bedminton. / < engl. badminton, cf. Badminton ÔÇô ora╚Ö ├«n Anglia].
BADMINTON BÉD-/ s. n. joc sportiv asemănător cu tenisul, practicat cu o minge mică și ușoară, care se lovește cu racheta. (< engl. badminton)
BADMINTON [pr.: b├ędminton] n. sport Joc asem─ân─âtor cu tenisul, practicat cu o minge mic─â ╚Öi u╚Öoar─â, prev─âzut─â cu pene, care este lovit─â cu o rachet─â. /Cuv. engl.
badminton s. n. (sport) Joc sportiv, ├«nrudit cu tenisul, practicat cu o minge mic─â prev─âzut─â cu pene sau cu un fel de aripioare de plastic, care se arunc─â cu racheta ÔŚŐ ÔÇ×Un sport mai pu╚Ťin cunoscut: badminton.ÔÇŁ Pr.R.TV 11 III 78 p. 14 [pron. b├ędminton] (cuv. engl.; cf. fr. badminton; DN3)

Badminton dex online | sinonim

Badminton definitie

Intrare: badminton
badminton