Dicționare ale limbii române

11 definiții pentru antet

antét sn [At: DEX2 / Pl: ~uri / E: fr en-tête] Indicație tipărită în partea de sus a unei foi de hârtie sau a unui plic, cuprinzând numele, adresa etc. unei instituții sau a unei persoane.
ANTÉT, anteturi, -e, s. n. Indicație tipărită în partea de sus a unei foi de hârtie sau a unui plic, cuprinzând numele, adresa etc. unei instituții sau unei persoane. [Pl. și: antete] – Din fr. en-tête.
ANTÉT, anteturi, s. n. Indicație tipărită în partea de sus a unei foi de hârtie sau a unui plic, cuprinzând numele, adresa etc. unei instituții sau ale unei persoane. – Din fr. en-tête.
ANTÉT, anteturi, s. n. Indicație tipărită în partea de sus a unei hîrtii sau a unui plic, conținînd numele, adresa, numărul de telefon etc. al unei instituții.
ANTÉT, anteturi, s. n. Indicație tipărită în partea de sus a unei hârtii sau a unui plic, conținând numele, adresa etc. unei instituții sau ale unei persoane. – Fr. en-tête.
!antét s. n., pl. antéturi/antéte
antét s. n., pl. antéte
ANTÉT s.n. 1. Indicație (de obicei tipărită) aflată în partea de sus a unei hârtii sau a unui plic, conținând numele, adresa etc. ale unei instituții sau ale unei persoane. 2. Cap de coloană al unui formular, cuprinzând indicații asupra datelor de completat. [Pl. -turi, -te / < fr. en-tête – în frunte].
ANTÉT s. n. indicație (tipărită) în partea de sus a unei hârtii, a unui plic, conținând numele, adresa etc. ale unei instituții, întreprinderi sau persoane; header. (< fr. en-tête)
antét (-turi), s. n. – Indicație tipărită în partea de sus a unei foi de hîrtie sau a unui plic, cuprinzînd numele, adresa unei instituții sau persoane. Fr. en-tête.
ANTÉT ~uri n. Indicație tipărită în partea de sus a unei foi de hârtie sau a unui plic, conținând numele și adresa unei întreprinderi sau a unei persoane. /<fr. en-tête

Antet dex online | sinonim

Antet definitie

Intrare: antet (pl. -e)
antet pl. -e
Intrare: antet (pl. -uri)
antet pl. -uri