Dic╚Ťionare ale limbii rom├óne

10 defini╚Ťii pentru alimentator

alimentat├│r, -o├íre sn, a [At: LTR / Pl: ~i, ~oare E: alimenta + -tor] 1-2 (Dispozitiv) care serve╚Öte la alimentarea unei ma╚Öini (a unei instala╚Ťii) cu combustibil, cu materie prim─â de prelucrat etc.
ALIMENTAT├ôR, alimentatoare, s. n. Dispozitiv care alimenteaz─â o ma╚Öin─â, o instala╚Ťie etc. cu combustibil sau cu materie prim─â. ÔÇô Din fr. alimentateur.
ALIMENTAT├ôR, alimentatoare, s. n. Dispozitiv care serve╚Öte la alimentarea unei ma╚Öini sau a unei instala╚Ťii cu combustibil sau cu materie prim─â. ÔÇô Din fr. alimentateur.
ALIMENTATÓR, alimentatoare, s. n. Dispozitiv care servește la alimentarea unei mașini cu combustibil sau cu materie primă de prelucrat.
ALIMENTAT├ôR, alimentatoare, s. n. Dispozitiv care serve╚Öte la alimentarea unei ma╚Öini cu combustibil sau cu materie prim─â. ÔÇô Dup─â fr. alimentateur.
alimentatór s. n., pl. alimentatoáre
alimentatór s. n., pl. alimentatoáre
ALIMENTATÓR s.n. Dispozitiv pentru alimentarea unei mașini cu combustibil sau cu materie primă de prelucrat. [Cf. fr. alimentateur].
ALIMENTATÓR, -OÁRE I. adj. care alimentează. II. s. n. dispozitiv pentru alimentarea unei mașini cu combustibil, cu materie primă de prelucrat. (< fr. alimentateur)
ALIMENTATÓR ~oáre n. 1) Dispozitiv care servește la alimentarea unei mașini cu combustibil sau cu materie primă. 2) Mic transformator de curent continuu pentru aparate de radio. /<fr. alimentateur

Alimentator dex online | sinonim

Alimentator definitie

Intrare: alimentator
alimentator substantiv neutru