Dic╚Ťionare ale limbii rom├óne

9 defini╚Ťii pentru aerofar

aerof├ír sn [At: DEX2 / Pl: ~uri / E: fr a├ęrophare] Dispozitiv optic de semnalizare la mare distan╚Ť─â, care serve╚Öte ca punct de reper pentru avioane ├«n zbor.
AEROF├üR, aerofaruri, s. n. Dispozitiv optic de semnalizare la mare distan╚Ť─â, care serve╚Öte ca punct de reper pentru avioane ├«n zbor. ÔÇô Din fr. a├ęrophare.
AEROF├üR, aerofaruri, s. n. Dispozitiv optic de semnalizare la mare distan╚Ť─â, care serve╚Öte ca punct de reper pentru avioane ├«n zbor. [Pr.: a-e-] ÔÇô Din fr. a├ęrophare.
aerofár (dispozitiv optic) s. n., pl. aerofáruri
aerofár s. n., pl. aerofáruri
AEROF├üR s.n. Dispozitiv optic de semnalizare la mare distan╚Ť─â, care serve╚Öte ca punct de reper pentru avioane ├«n zbor. [Pl. -ruri. / cf. fr. a├ęrophare].
AEROF├üR s. n. dispozitiv optic de semnalizare la mare distan╚Ť─â, servind ca punct de reper pentru avioane ├«n zbor. (< fr. a├ęrophare)
AEROF├üR ~uri n. Instala╚Ťie de semnalizare prev─âzut─â cu o surs─â luminoas─â, care serve╚Öte ca punct de reper pentru avioane ├«n zbor. /<fr. a├ęrophare
AEROFAR, aerofaruri dispozitiv optic de semnalizare la mare distan╚Ť─â, servind ca punct de reper pentru aeronavele aflate ├«n zbor.

Aerofar dex online | sinonim

Aerofar definitie

Intrare: aerofar
aerofar substantiv neutru